Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wat is de grootste bottleneck binnen jouw onderneming?

 

Wie of wat is de grootste bottleneck binnen jouw onderneming? Maar let op! Het is al zeker niet jouw personeel, het is niet de markt, het is niet de economie, het is niet de overheid, het is niet de marketing of verkoop, het is niet jouw structuur of organisatie. Maar wat dan wel? JIJ, jij bent de grootste bottleneck.

Ben jij de bottleneck?

Waarom ben jij de grootste bottleneck van je onderneming, wel dat is simpel! Als jij niet weet wat je moet doen, als jij niet goed organiseert, als jij twijfelt, als je de foute mensen aanwerft, als jij de foute beslissingen neemt, enzovoort, dan zal je bedrijf niet groeien. Het is eigen aan mensen om aan de buitenwereld de schuld te geven als er iets niet lukt. Maar hiermee zijn we natuurlijk niet geholpen.

Tactiek

Je moet de juiste tactiek hebben, laat je omringen met mensen voldoende kennis zodat je samen kunt werken aan de juiste strategie. Wat eveneens belangrijk is, is je mindset! Als je altijd negatief denkt dan gaat het ook niet lukken. Je moet je doel voor ogen houden en er gewoon voor gaan.

Om te helpen met juiste strategie, juiste implementatie en mindset kan je een kijkje nemen naar mijn verschillende trajecten en volg me ook zeker op sociale media.

Meer artikelen

Ondernemen

Groeien, hoe doe je dat?

Als ondernemer zal je je al meerdere malen afgevraagd hebben wat de beste manier is om jouw bedrijf te laten groeien. Je wil verder gaan en bent klaar om de volgende stap te zetten, maar de vraag is natuurlijk hoe doe je dat?

Rock Your Business

RYB: De kracht van visualisatie

Velen onder jullie vragen zich waarschijnlijk wel eens af wat je nu net moet doen om jouw droom te verwezenlijken. Misschien wil je wel een kasteel, een groot stuk grond, veel tijd met familie, een nieuwe auto, een groot feest, enzovoort.

Rock Your Business

RYB: Hire slow, fire fast! Het ontslag en de aanwerving

Deze episode staat in het teken van het ontslag en hoe je dit kan vermijden door een goede aanwervingsprocedure. Het zijn nog steeds moeilijke tijden en we zitten in recessie. Als we de actualiteit volgen horen we dat grote bedrijven zoals Brussels Airlines heel wat medewerkers moeten laten gaan. Er is dus zeker een kans dat ook jij enkele personen zal moeten ontslaan. Dit is natuurlijk geen leuk gesprek en je moet dit niet doen zoals de illustratie.

Ondernemen

Wat is een business coach?

Een business coach is een persoon die jou helpt om op zoek te gaan naar de groei die jij langs de kant laat liggen. Hij of zij helpt jou bij jouw strategisch plan en zal helpen bij het opstellen van concrete en haalbare doelstellingen. Dit alles klinkt misschien niet moeilijk en je kan het misschien allemaal zelf, maar heb jij ooit al een groot sporter gezien zonder coach?

Vraag een gratis strategiesessie aan

Maak een afspraak voor een gratis strategiesessie. .

Jarno stelt tijdens een onlinemeeting gerichte vragen en brengt met jouw antwoorden je bedrijf in kaart.

Jij krijgt gratis tips om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Nadien bespreek je samen of je met deze Platinum Coaching Group sneller resultaat kan boeken met jouw bedrijf.

Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak.

Dit is de eerste stap om jouw onderneming te optimaliseren en maximaliseren