Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wat is de grootste bottleneck binnen jouw onderneming?

 

Wie of wat is de grootste bottleneck binnen jouw onderneming? Maar let op! Het is al zeker niet jouw personeel, het is niet de markt, het is niet de economie, het is niet de overheid, het is niet de marketing of verkoop, het is niet jouw structuur of organisatie. Maar wat dan wel? JIJ, jij bent de grootste bottleneck.

Ben jij de bottleneck?

Waarom ben jij de grootste bottleneck van je onderneming, wel dat is simpel! Als jij niet weet wat je moet doen, als jij niet goed organiseert, als jij twijfelt, als je de foute mensen aanwerft, als jij de foute beslissingen neemt, enzovoort, dan zal je bedrijf niet groeien. Het is eigen aan mensen om aan de buitenwereld de schuld te geven als er iets niet lukt. Maar hiermee zijn we natuurlijk niet geholpen.

Tactiek

Je moet de juiste tactiek hebben, laat je omringen met mensen voldoende kennis zodat je samen kunt werken aan de juiste strategie. Wat eveneens belangrijk is, is je mindset! Als je altijd negatief denkt dan gaat het ook niet lukken. Je moet je doel voor ogen houden en er gewoon voor gaan.

Om te helpen met juiste strategie, juiste implementatie en mindset kan je een kijkje nemen naar mijn verschillende trajecten en volg me ook zeker op sociale media.

Meer artikelen

Ondernemen

Hoe juiste keuzes maken?

Hoe juiste keuzes maken? Veel ondernemers die ik spreek, hebben het moeilijk met het maken van keuzes. Dan gaat het uiteraard niet over simpele keuzes

Ondernemen

Waarom je geen oester wilt zijn.

Waarom je geen oester wilt zijn. What doesn’t kill you makes you stronger. Als je als mens volop in het leven staat, dan wordt je

Vraag een gratis strategiesessie aan

Maak een afspraak voor een gratis strategiesessie. .

Jarno stelt tijdens een onlinemeeting gerichte vragen en brengt met jouw antwoorden je bedrijf in kaart.

Jij krijgt gratis tips om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Nadien bespreek je samen of je met deze Platinum Coaching Group sneller resultaat kan boeken met jouw bedrijf.

Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak.

Dit is de eerste stap om jouw onderneming te optimaliseren en maximaliseren