Rock Your Business: Q&A

Tijdens de eerste episode van de nieuwe serie Rock Your Business zal ik vragen beantwoorden. Het is als het ware een Q&A. De vragen handelen omtrent investeren, verkoop van de onderneming, mail als marketingtool, de salesfunnel, etc.

Herinvesteren of uitbollen?

De eerste vraag komt van Dominique Collier van Aquatropic. De vraag is: ” Is het nog interessant te herinvesteren op 50-jarige leeftijd of zou ik beter uitbollen?” Dit hangt natuurlijk af van persoon tot persoon, wat is uw persoonlijke drive, wat wil je nog bereiken?

Werkt e-mailmarketing nog?

De tweede vraag komt van Bart Helsen. De vraag is: “Werkt e-mail nog of kan ik beter andere kanalen gebruiken?”. E-mail werkt zeker en vast nog, maar het is belangrijk meerdere mails te versturen. Het is interessant een funnel op te stellen waar personen door vloeien. In plaats van te denken of iets nog werkt is het interessanter om te denken aan een combinatie van verschillende kanalen.

Heb jij zelf nog een vraag stuur deze dan zeker door!

Rijke pa, Arme Pa

Boekentip van de week: Rijke Pa, Arme Pa (Rich Dad, Poor Dad) van Robert T. Kiyosaki

Heb jij nog vragen?

Heb jij een vraag over je business? Wil je graag jouw case is voorleggen? Aarzal dan niet om mij te contacteren en misschien wordt jouw vraag of case wel het onderwerp van de volgende #Rock Your Business.

Wie is Jarno De Smet?

Jarno De Smet is een ondernemer “pur sang”. Geboren en getogen in een familie van ondernemers, is het ondernemen hem met de paplepel ingegeven. Zijn eerste bedrijf startte hij op zijn 24ste. Dit was in een mum van tijd een groot succes en behoorde tot de top van zijn sector. Vandaag begeleid hij ondernemers in diverse sectoren.

Hij werkt aan de hand van de 5 pijlers van ondernemen namelijk strategie, marketing, sales, management en cashflow. Door de processen te verbeteren, zal jouw bedrijf op een gestructureerde bedrijf groeien. Met als resultaat: meer omzet, meer winst, meer cashflow en een beter team zodat jij meer vrije tijd krijgt.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Gerelateerde posts