Platinum Coaching Group

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
CONCREET EN DOWN THE EARTH
BEWEZEN RESULTATEN

Maak de Transformatie naar een ondernemer 2.0

 

In de Platinum Coaching Group krijg je toegang tot alle info, inzichten en tools die dagelijks tot resultaten leiden bij veel succesvolle, ondernemende mensen.

De Platinum Coaching Group is er niet voor iedereen. Het vereist focus en toewijding om het traject juist en goed te volbrengen. Een intensieve coaching van een week, persoonlijke opvolging per kwartaal, aangevuld met een twaalf weken durend onlinetraject waarin je anders leert denken en kijken naar je eigen leven…

De Platinum Coaching Group vraagt een inspanning. Je krijgt er dan ook heel wat voor terug.

  • Een intensieve startweek (5 dagen)
  • Per kwartaal één dag voor opvolging en verdieping (4 dagen)
BONUS: Het volledige traject “Van denken naar resultaat”.
Dit is een traject waarbij we jou 3 maanden gaan helpen om jouw mindset te TRANSFORMEREN

We gaan één jaar samen op pad. In dat jaar ontwikkel je inzichten die je als ondernemer en als mens rijker maken. Daaruit volgen …

  • dagelijks inzetbare denktechnieken en een langetermijnvisie
  • een bruikbaar stappenplan, met doelstellingen en mogelijkheden om die te realiseren
  • succes, meer vrije tijd en financiële onafhankelijkheid

De één-op-één-coaching biedt mogelijkheden om dieper op concrete uitdagingen in te gaan en tijdens de ontmoetingen met collega-ondernemers doe je nieuwe inzichten op. We gaan zowel online als live met elkaar in gesprek.

De Platinum Coaching Group staat voor heldere, concrete, persoonlijke begeleiding én bewezen resultaten met +1000 tevreden ondernemers die je zijn voorgegaan.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Twijfel je nog? Geen probleem!

Via de gratis strategiesessie krijg je een aantal tips om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast gaat Jarno na of je via de Platinum Coaching Group goede resultaten kan boeken. Misschien is de Platinum Coaching Group voor jou niet de juiste weg. 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Pas na twee dagen beslis je: ga ik voor dit groeiverhaal of is het niks voor mij? In dat laatste geval krijg je het betaalde inschrijvingsgeld terug. We kunnen geen traject doorlopen waarin we van een juiste mindset naar succes en resultaten evolueren, als je die mindset niet wenst te vinden. Je onderneming kan alleen groeien als je zelf overtuigd bent!