Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Rock Your Business: Q&A

Tijdens de eerste episode van de nieuwe serie Rock Your Business zal ik vragen beantwoorden. Het is als het ware een Q&A. De vragen handelen omtrent investeren, verkoop van de onderneming, mail als marketingtool, de salesfunnel, etc.

Herinvesteren of uitbollen?

De eerste vraag komt van Dominique Collier van Aquatropic. De vraag is: ” Is het nog interessant te herinvesteren op 50-jarige leeftijd of zou ik beter uitbollen?” Dit hangt natuurlijk af van persoon tot persoon, wat is uw persoonlijke drive, wat wil je nog bereiken?

Werkt e-mailmarketing nog?

De tweede vraag komt van Bart Helsen. De vraag is: “Werkt e-mail nog of kan ik beter andere kanalen gebruiken?”. E-mail werkt zeker en vast nog, maar het is belangrijk meerdere mails te versturen. Het is interessant een funnel op te stellen waar personen door vloeien. In plaats van te denken of iets nog werkt is het interessanter om te denken aan een combinatie van verschillende kanalen.

Heb jij zelf nog een vraag stuur deze dan zeker door!

Rijke pa, Arme Pa

Boekentip van de week: Rijke Pa, Arme Pa (Rich Dad, Poor Dad) van Robert T. Kiyosaki

Heb jij nog vragen?

Heb jij een vraag over je business? Wil je graag jouw case is voorleggen? Aarzal dan niet om mij te contacteren en misschien wordt jouw vraag of case wel het onderwerp van de volgende #Rock Your Business.

Wie is Jarno De Smet?

Jarno De Smet is een ondernemer “pur sang”. Geboren en getogen in een familie van ondernemers, is het ondernemen hem met de paplepel ingegeven. Zijn eerste bedrijf startte hij op zijn 24ste. Dit was in een mum van tijd een groot succes en behoorde tot de top van zijn sector. Vandaag begeleid hij ondernemers in diverse sectoren.

Hij werkt aan de hand van de 5 pijlers van ondernemen namelijk strategie, marketing, sales, management en cashflow. Door de processen te verbeteren, zal jouw bedrijf op een gestructureerde bedrijf groeien. Met als resultaat: meer omzet, meer winst, meer cashflow en een beter team zodat jij meer vrije tijd krijgt.

Meer artikelen

Klanten
Ondernemen

Hoe jij dichter bij jouw klanten kan komen

We proberen allemaal een nauwere relatie met onze klanten te ontwikkelen zodat we van hen als het ware fans kunnen maken. Deze fans zijn klanten die herhalend bij ons aankopen en die ons ook doorverwijzen naar anderen. 

Strategisch denken

Customer Journey: van prospect naar promotor

Misschien heb je al van de ‘Customer Journey’ gehoord, misschien ook niet. Toch is dit een enorm belangrijke flow die jij als zaakvoerder of marketeer zeker moet begrijpen alsook gebruiken. 

De customer journey is het proces dat vreemden doorlopen totdat ze klant worden en hierna zelfs jouw product gaan promoten waardoor ze andere vreemden kunnen aanzetten om ook de customer journey te doorlopen. 

HR

Stage in tijden van corona!

Bij Jarno De Smet De Groeistrateeg werken we graag samen met studenten. Ze hebben een frisse en andere blik op zaken, bieden ondersteuning en zijn mee met de nieuwste marketingrages. 

Enkele maanden geleden contacteerde Virginie ons, ze had haar stage moeten annuleren omwille van corona en was haastig op zoek naar iets nieuws want ja, daar was corona. Bij Jarno De Smet hebben we haar met open armen onthaald en ervoor gezorgd dat zij een leerrijke alsook leuke stage kon ervaren. 

Social Media

Social media: how to do it?

Social media is de dag van vandaag niet meer uit onze levens weg te denken. We gebruiken het voor verscheidene doeleinden gaande van afspreken met vrienden tot het bekijken van leuke filmpjes enzovoort. Het leuke aan social media is dat het een zeer lage drempel is waardoor het eigenlijk interessant is voor iedereen, dus ook voor bedrijven. 

Vraag een gratis strategiesessie aan

Maak een afspraak voor een gratis strategiesessie. .

Jarno stelt tijdens een onlinemeeting gerichte vragen en brengt met jouw antwoorden je bedrijf in kaart.

Jij krijgt gratis tips om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Nadien bespreek je samen of je met deze Platinum Coaching Group sneller resultaat kan boeken met jouw bedrijf.

Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak.

Dit is de eerste stap om jouw onderneming te optimaliseren en maximaliseren

Schrijf je nu in voor het Business Succes Blueprint event op 23 september!