Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Rock Your Business: Q&A

Tijdens de eerste episode van de nieuwe serie Rock Your Business zal ik vragen beantwoorden. Het is als het ware een Q&A. De vragen handelen omtrent investeren, verkoop van de onderneming, mail als marketingtool, de salesfunnel, etc.

Herinvesteren of uitbollen?

De eerste vraag komt van Dominique Collier van Aquatropic. De vraag is: ” Is het nog interessant te herinvesteren op 50-jarige leeftijd of zou ik beter uitbollen?” Dit hangt natuurlijk af van persoon tot persoon, wat is uw persoonlijke drive, wat wil je nog bereiken?

Werkt e-mailmarketing nog?

De tweede vraag komt van Bart Helsen. De vraag is: “Werkt e-mail nog of kan ik beter andere kanalen gebruiken?”. E-mail werkt zeker en vast nog, maar het is belangrijk meerdere mails te versturen. Het is interessant een funnel op te stellen waar personen door vloeien. In plaats van te denken of iets nog werkt is het interessanter om te denken aan een combinatie van verschillende kanalen.

Heb jij zelf nog een vraag stuur deze dan zeker door!

Rijke pa, Arme Pa

Boekentip van de week: Rijke Pa, Arme Pa (Rich Dad, Poor Dad) van Robert T. Kiyosaki

Heb jij nog vragen?

Heb jij een vraag over je business? Wil je graag jouw case is voorleggen? Aarzal dan niet om mij te contacteren en misschien wordt jouw vraag of case wel het onderwerp van de volgende #Rock Your Business.

Wie is Jarno De Smet?

Jarno De Smet is een ondernemer “pur sang”. Geboren en getogen in een familie van ondernemers, is het ondernemen hem met de paplepel ingegeven. Zijn eerste bedrijf startte hij op zijn 24ste. Dit was in een mum van tijd een groot succes en behoorde tot de top van zijn sector. Vandaag begeleid hij ondernemers in diverse sectoren.

Hij werkt aan de hand van de 5 pijlers van ondernemen namelijk strategie, marketing, sales, management en cashflow. Door de processen te verbeteren, zal jouw bedrijf op een gestructureerde bedrijf groeien. Met als resultaat: meer omzet, meer winst, meer cashflow en een beter team zodat jij meer vrije tijd krijgt.

Meer artikelen

Ondernemen

Groeien, hoe doe je dat?

Als ondernemer zal je je al meerdere malen afgevraagd hebben wat de beste manier is om jouw bedrijf te laten groeien. Je wil verder gaan en bent klaar om de volgende stap te zetten, maar de vraag is natuurlijk hoe doe je dat?

Rock Your Business

RYB: De kracht van visualisatie

Velen onder jullie vragen zich waarschijnlijk wel eens af wat je nu net moet doen om jouw droom te verwezenlijken. Misschien wil je wel een kasteel, een groot stuk grond, veel tijd met familie, een nieuwe auto, een groot feest, enzovoort.

Rock Your Business

RYB: Hire slow, fire fast! Het ontslag en de aanwerving

Deze episode staat in het teken van het ontslag en hoe je dit kan vermijden door een goede aanwervingsprocedure. Het zijn nog steeds moeilijke tijden en we zitten in recessie. Als we de actualiteit volgen horen we dat grote bedrijven zoals Brussels Airlines heel wat medewerkers moeten laten gaan. Er is dus zeker een kans dat ook jij enkele personen zal moeten ontslaan. Dit is natuurlijk geen leuk gesprek en je moet dit niet doen zoals de illustratie.

Ondernemen

Wat is een business coach?

Een business coach is een persoon die jou helpt om op zoek te gaan naar de groei die jij langs de kant laat liggen. Hij of zij helpt jou bij jouw strategisch plan en zal helpen bij het opstellen van concrete en haalbare doelstellingen. Dit alles klinkt misschien niet moeilijk en je kan het misschien allemaal zelf, maar heb jij ooit al een groot sporter gezien zonder coach?

Vraag een gratis strategiesessie aan

Maak een afspraak voor een gratis strategiesessie. .

Jarno stelt tijdens een onlinemeeting gerichte vragen en brengt met jouw antwoorden je bedrijf in kaart.

Jij krijgt gratis tips om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Nadien bespreek je samen of je met deze Platinum Coaching Group sneller resultaat kan boeken met jouw bedrijf.

Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak.

Dit is de eerste stap om jouw onderneming te optimaliseren en maximaliseren