Van denken naar resultaat

In dit twaalf weken durende coachingprogramma gaan we dieper in op manieren om de juiste mindset te vinden, te oefenen en vervolgens ook concreet te gebruiken.

Na het ‘Van denken naar resultaat’-traject beschik je over de sleutel om de resultaten te boeken die jij wenst.

Die sleutel is geen geheim: gewoontes, overtuigingen, denkwijzen, ze kunnen zowel versterken als afremmen. En dat heb je zelf in de hand. Of beter: in het hoofd. Het zijn je eigen gedachten die bepalen wat het resultaat wordt. Tijdens ‘Van denken naar resultaat’ ontdek jij hoe je die in de juiste richting stuurt.

Het traject

Het traject is opgebouwd uit twaalf stappen, die je telkens dichter bij succesvol ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling brengen.

Week 1/ Een waardig doel
Leer een doel stellen en bereiken. Als ondernemer, als teamlid, als gezin, als familie. Wat inspireert je?

Week 2/ De weten-doen kloof
Verklein de kloof tussen wat je weet en wat je doet. Onderneem actie en verander niet enkel wat je denkt maar ook wat je doet.

Week 3/ Oneindige mindset
Vervang je gewoontes: verander wat niet-productief is in wat wel-productief is. Word efficiënter.

Week 4/ De geheime geest
Ontdek en leer hoe je brein je in een bepaalde richting stuurt. Ontdek en leer hoe je die richting bepaalt. Maak komaf met de remmende gewoontes.

Week 5/ Van denken naar resultaat
We weten al dat ‘oude’ gewoontes en denkwijzen afremmen, dus willen we die veranderen. Hoe? Dat ontdek je in deze sessie.

Week 6/ Jouw omgeving is jouw vergrootglas
Met je zelfbeeld start alles. Je wordt productiever en succesvoller omdat jij daarop focust. Je omgeving vergroot je focus.

Week 7/ Vertrappel de schrikbarrière
Nee, het komt niet vanzelf. Ja, angst en twijfel bestaan. Ze mogen evenwel geen extra drempel zijn, maar vormen een uitdaging.

Week 8/ De kracht van praktijk
Je gedrag raakt afgestemd op je overtuigingen. Resultaten vloeien voort uit denken en daartussen zitten praktische acties.

Week 9/ Het magische woord
Succes is attitude! Het is een overtuiging, een levenshouding, een visie, een manier van naar de wereld kijken. Altijd en overal, ongeacht de situatie.

Week 10/ De waardevolste persoon
Of het nu als teamlid, volger, ondersteuner of leider is, de positieve omgeving waarin elk individu zich ontwikkelt, die bepaal je actief mee.

Week 11/ Laat anderen meegenieten
Succes is niet enkel ‘krijgen’ maar ook ‘geven’. Doe meer dan wat verwacht wordt, vergoot de waardering en creëer op die manier voldoening. Voor jezelf en voor anderen.

Week 12/ Verbreding
Durf het succes behouden. Omarm het. Je wordt beter in wat je doet en dat mag. Je bereikt resultaten die je niet voor mogelijk hield.

Elke ondernemer, elke mens, is onderhevig aan twijfels. Professioneel en persoonlijk. Soms steken zorgen de kop op, of maakt een lichte paniek zich van je meester.

Doe ik het wel goed?

  • Ben ik juist?
  • Vind ik de weg naar succes?
  • Boek ik de resultaten die ik wens?


‘Van denken naar resultaat’ zorgt in twaalf weken voor persoonlijke en professionele groei. Daarover bestaat geen twijfel.

Succesverhalen

Video afspelen

Fréderik Belin

Coverto

Video afspelen

Kristien Van Beveren

Van Beveren inlijstingen

Video afspelen

Thierry Delveaux

Vormezeele BVBA

Video afspelen

Oliver Schelinski

I For Coach - I For Horse

Ja, ik wil een gratis strategiesessie.