'Van denken naar resultaat'

ONTDEK HIER HET PROGRAMMA!

In dit twaalf weken durende coachingprogramma gaan we dieper in op manieren om die juiste mindset te vinden, te oefenen en vervolgens ook concreet te gebruiken.

Na het ‘Van denken naar resultaat’-traject beschik je over de sleutel om de resultaten te boeken die jij wenst.

Die sleutel is geen geheim: gewoontes, overtuigingen, denkwijzen, ze kunnen zowel versterken als afremmen. En dat heb je zelf in de hand. Of beter: in het hoofd. Het zijn je eigen gedachten die bepalen wat het resultaat wordt. Tijdens ‘Van denken naar resultaat’ ontdek jij hoe je die in de juiste richting stuurt.

portret Jarno De Smet
Jarno De Smet - groeistrateeg

Jarno De Smet heeft reeds honderden ondernemers geholpen bij het optimaliseren en maximaliseren van hun bedrijf. Door eigen ervaring en dagelijkse leersessies is laat hij bedrijven groeien tot wel 300%.

Twaalf opeenvolgende weken, twaalf sessies van 60 tot 90 minuten, dat betekent bijna vijftien uur ontdekken, trainen, oefenen, bijleren, inzicht verwerven en groeien. Vooral groeien. Als ondernemer én als persoon. Professioneel én privé.

Succes ligt binnen handbereik. Resultaten, vrije tijd, een onderneming die groeit en bloeit, het kan allemaal. Er is ‘maar’ één voorwaarde: je denkwijze moet de juiste zijn. Van denken gaan we naar resultaat.

Niet vaag, niet zweverig, niet op een manier waar nadien weinig mee aan te vangen is. Wel helder en duidelijk. Praktisch, in twaalf weken en evenveel stappen.

‘Het is niet erg dat je soms twijfelt aan jezelf. Het is wel erg dat je daar niks aan doet.’

Het traject is opgebouwd uit twaalf stappen, die je telkens dichter bij succesvol ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling brengen.

Week 1/ Een waardig doel
Leer een doel stellen en bereiken. Als ondernemer, als teamlid, als gezin, als familie. Wat inspireert je?

Week 2/ De weten-doen kloof
Verklein de kloof tussen wat je weet en wat je doet. Onderneem actie en verander niet enkel wat je denkt maar ook wat je doet.

Week 3/ Oneindige mindset
Vervang je gewoontes: verander wat niet-productief is in wat wel-productief is. Word efficiënter.

Week 4/ De geheime geest
Ontdek en leer hoe je brein je in een bepaalde richting stuurt. Ontdek en leer hoe je die richting bepaalt. Maak komaf met de remmende gewoontes.

Zelfbeeld

Week 5/ Van denken naar resultaat
We weten al dat ‘oude’ gewoontes en denkwijzen afremmen, dus willen we die veranderen. Hoe? Dat ontdek je in deze sessie.

Week 6/ Jouw omgeving is jouw vergrootglas
Met je zelfbeeld start alles. Je wordt productiever en succesvoller omdat jij daarop focust. Je omgeving vergroot je focus.

Week 7/ Vertrappel de schrikbarrière
Nee, het komt niet vanzelf. Ja, angst en twijfel bestaan. Ze mogen evenwel geen extra drempel zijn, maar vormen een uitdaging.

Week 8/ De kracht van praktijk
Je gedrag raakt afgestemd op je overtuigingen. Resultaten vloeien voort uit denken en daartussen zitten praktische acties.

Week 9/ Het magische woord
Succes is attitude! Het is een overtuiging, een levenshouding, een visie, een manier van naar de wereld kijken. Altijd en overal, ongeacht de situatie.

Week 10/ De waardevolste persoon
Of het nu als teamlid, volger, ondersteuner of leider is, de positieve omgeving waarin elk individu zich ontwikkelt, die bepaal je actief mee.

Week 11/ Laat anderen meegenieten
Succes is niet enkel ‘krijgen’ maar ook ‘geven’. Doe meer dan wat verwacht wordt, vergoot de waardering en creëer op die manier voldoening. Voor jezelf en voor anderen.

Week 12/ Verbreding
Durf het succes behouden. Omarm het. Je wordt beter in wat je doet en dat mag. Je bereikt resultaten die je niet voor mogelijk hield.

Elke ondernemer, elke mens, is onderhevig aan twijfels. Professioneel en persoonlijk. Soms steken zorgen de kop op, of maakt een lichte paniek zich van je meester.

Doe ik het wel goed?

  • Ben ik juist?
  • Vind ik de weg naar succes?
  • Boek ik de resultaten die ik wens?

‘Van denken naar resultaat’ zorgt in twaalf weken voor persoonlijke en professionele groei. Daarover bestaat geen twijfel.

“Sinds de coaching van Jarno De Smet besteden wij minder tijd aan louter administratieve rompslomp. We houden ons nu bezig met wat we ons moeten bezighouden zoals het aantrekken van leads om deze hierna om te zetten naar klanten.”

Dominique Collier

Zaakvoerder van AquaTropic

“Wij leefden al meer dan 10 jaar van mond-tot-mondreclame. Door Jarno te leren kennen zijn wij meer in marketing gaan investeren. Voorheen lagen Facebook en Instagram nog ver van mijn bed, maar nu ben ik hiermee vertrouwd. Ik dacht ook dat ik succesvol was, maar eigenlijk was dit niet zo.”

Kristin Van Beveren

VAN BEVEREN INLIJSTINGEN