Business Masterclass
7 Stappen naar een zelfsturend bedrijf

Dinsdag 12 september 2023 – Van der Waerden, Denderleeuw 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ervaar eindelijk financiële rust en vrijheid!

Ondernemen wordt vaak geassocieerd met zelfopoffering: veel uren werken, weinig geld overhouden, alles in functie van het bedrijf doen en niets voor jezelf.

“Wil je succesvol zijn? Werk dan harder!”

Dit was misschien allemaal juist in het verleden maar vandaag moet het anders. De oude manier werkt gewoonweg niet meer en resulteert in stress, financiële onrust en mogelijk zelfs burn out.

Je moet het dus ANDERS aanpakken! Maar hoe?

De oplossing om meer voldoening, een betere work-life balans en meer winst uit je bedrijf te halen, ligt in het creëren van een zelfsturend bedrijf.

Goed nieuws, want op 12 september 2023 geef ik hierover een Business Masterclass: 7 stappen naar een zelfsturend bedrijf!

Een zelfsturend bedrijf,
wat is dat precies?

Een zelfsturend bedrijf is geen bedrijf waar je als zaakvoerder niets moet doen en waar je een passief inkomen genereert. Nee, het gaat over het creëren van een bedrijf waar jij als zaakvoerder kan doen wat je graag doet en waar jij goed in bent. Alleen zo kan jouw bedrijf groeien. 

Je manier van ondernemen in je eentje veranderen, dat is echter niet evident. Je weet waarschijnlijk wel WAT je graag anders zou zien maar HOE pak je dat aan? Wat moet je dan juist veranderen en op welke manier ga je die veranderingen implementeren in je bedrijf?

Tijdens mijn Business Masterclass zal ik je uitleggen hoe je in de eerste plaats aan jezelf en aan je bedrijf werkt in plaats van in je bedrijf.

Verander je manier van denken en je strategie en ik garandeer je dat je bedrijfsresultaten en je levenskwaliteit drastisch zullen verbeteren!

Deze Business Masterclass is voor jou als jij...

Wat mag je verwachten?

Praktische info

Wat anderen zeggen over de Business Masterclass van Jarno De Smet