Hallo, ik ben Jarno De Smet.

Ik vind de “over mij” pagina op dit soort websites altijd hilarisch omdat ze in de derde persoon geschreven zijn. Maar eigenlijk, worden ze gewoon geschreven door de eigenaar van de site.

Dus nadat hij verscheidene pogingen had ondernomen om intelligenter te klinken dan dat hij in werkelijkheid is heeft hij maar besloten om de derde persoon aan de kant te schuiven. Hij heeft zichzelf dan ook voorgenomen om deze pagina gewoon te schrijven alsof hij tegen een goede vriend spreekt want eigenlijk is dat toch zo?

Dus vraag maar raak, wat wil je weten?

Ik ben een geboren en getogen Gentenaar. Dat kan ik trouwens niet wegstoppen als je me hoort praten.

Sinds kort ben ik met mijn gezin verhuisd naar de Kempen, terug naar de roots van mijn vrouw.

Wij wonen er met onze 2 kinderen, 7 paarden en 2 honden.

Maar dit is waarschijnlijk voor jou niet interessant.

Jij wil een antwoord op ‘Wie is Jarno, de groeistrateeg?’, Is hij wel de geschikte persoon om mij te begeleiden bij het ondernemen?’

Voor velen onder jullie zal ik dat NIET zijn.

Ik vertel je waarom:

Wel, ik help je niet om snel rijk te worden.

Ondernemen is meer dan alleen maar veel geld verdienen. Ondernemen is een passie, is werken aan persoonlijke ontwikkeling, is een levenspad vol uitdagingen en boeiende avonturen. Rijk worden is een gevolg van succesvol ondernemen.

Hiervoor moet je heel wat uitdagingen doorstaan en moet je tot actie overgaan.

Als jij niet bereid bent om je hiervoor echt in te zetten en soms tot het uiterste te gaan, dan ben ik niet jouw man.

Ik help je niet als jij ‘the easy way’ verkiest.

Als je naar een gemakkelijke manier van ondernemen op zoek bent, dan heb je geen langetermijnvisie. Je bent niet in geïnteresseerd in succes op lange termijn.

Voor mij klinkt dit als ‘ik wil niet werken’. En met mensen met deze ingesteldheid werk ik niet.

Ondernemen is echt hard werken.

platinium coaching group sessie

Nog niet afgehaakt?

Goed, dan vertel ik je wat je van mij wel mag verwachten.

Ik geef je tijdens mijn Business Masterclass strategieën en tactieken die je onmiddellijk kan toepassen om je bedrijf te optimaliseren en te maximaliseren.  Meestal hang ik er nog wat verkooppraatjes aan.

Verkoopppraatjes?

Uiteraard. Ik ben een businesscoach. Ik verdien geld door iets te verkopen. Ik zal dus ook proberen om jou iets te verkopen. Maar wees gerust, het advies dat je krijgt, helpt je al een heel eind op weg.

Ik hoop dat je na een eerste kennismaking goesting hebt om met mij in zee te gaan. Het trucje ‘Demonstreer hoe je iemand helpt door hem daadwerkelijk te helpen’ pas ik graag toe.

Maar nu weet je nog steeds niet of mijn trajecten iets voor jou zijn.

Ik raad je aan om eerst het gratis aanbod uit te proberen. Je vindt tal van video’s en blogs op deze website om mij te leren kennen. Daarnaast kan je ook mijn Business Optimization Kit downloaden. 

Heb je het graag iets persoonlijker? Kom dan naar één van mijn inspirerende events voor ambitieuze ondernemers. Daar zie je me als groeistrateeg echt aan het werk.

Spreekt mijn aanpak jou aan? Dan zullen mijn trajecten je wellicht ook interesseren. Vind je mijn aanpak waardeloos, dan moet je je zeker niet inschrijven voor een traject.

Ik wil dat jij overtuigd bent dat mijn aanpak jou helpt om een betere én succesvollere ondernemer te worden.

 

Maar nu weet je nog steeds niet waarom ik ooit businesscoach werd.

Wel, ik kom uit een familie van ondernemers, ikzelf werkte nog nooit voor een baas. Mijn hele leven draait rond ondernemen. Mijn eerste bedrijf(je) richtte ik op toen ik 24 jaar was. In het begin ging dit heel moeilijk, maar door meer en meer te leren over strategie, sales, marketing, cashflow en management groeide dit bedrijf naar de top in zijn sector. Op 2 jaar tijd draaide het bedrijf autonoom. Hier ben ik best trots op. Ondertussen speelt het bedrijf al 9 jaar op topniveau mee.

De kennis en de ervaring die ik opdeed, vond ik zo waardevol dat ik besliste om andere ondernemers te inspireren om hetzelfde te bereiken.

Jouw bedrijf optimaliseren en daarna maximaliseren, daar draait het om.

Optimaliseren is wat al werkt, nog beter laten werken.

Maximaliseren is je bedrijf doen groeien. 

Meer omzet, meer winst, meer cashflow en meer geld om te spenderen aan bijvoorbeeld goed personeel zodat jij nog meer vrije tijd krijgt.

Wat raad ik je aan?


Dit brengt jou al wat dichter bij het werken aan je business.

Tot binnenkort?

Jarno De Smet Groeitstrateeg

Ja, ik wil een gratis strategiesessie.