Exponentiële bedrijfsgroei

Financiële rust en vrijheid

Hoger rendement

De tijden veranderen snel. De wereld vandaag is niet meer hetzelfde als een jaar geleden en zal er tegen volgend jaar weer helemaal anders uit zien. 

Als jij niet hopeloos achterop wilt geraken in deze snel veranderende maatschappij, dan moet je jouw bedrijf continu optimaliseren.

In deze snel veranderende wereld heb je twee mogelijkheden: of je blijft ter plaatste trappelen en je verzuipt of je gebruikt je tijd optimaal om je talenten te innoveren en een nieuwe bloeiende, succesvolle toekomst te creëren.

Het Own your Business traject is ontworpen als een totaal ondersteuningssysteem voor elke succesvolle ondernemer die zijn zinnen heeft gezet op het optimaliseren van zijn bedrijf en het creëren van een zelfsturend bedrijf.

Krijg grip op je bedrijf

Het Own your Business traject helpt jou om de tools en capaciteiten te verzamelen die je nodig hebt. 

Na dit traject ben jij in staat om:

Jarno De Smet Platinum Coaching Group notities

Maar dat is niet alles...

Met Own your Business traject creëer je een strategisch plan waarmee je onderneming niet enkel deze bizarre tijden overleeft maar waardoor je onderneming zal boomen als nooit tevoren.  

Jarno De Smet bedrijf optimaliseren kleine groep

Dit traject is voor jou als je...

Wat mag je verwachten?

Het Own your Business Traject is een jaartraject dat bestaat uit een bedrijfsanalyse, een intensieve opleidingsweek, 4 mastermindsessies en persoonlijke opvolgsessies

Doormiddel van praktische oefeningen pas je de verworven kennis steeds meteen toe in de praktijk. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat dit traject niet eindigt met een werkboek in de kast maar een uitgewerkt en direct-implementeerbaar actieplan. 

Dag 1 - Mindset & Strategie

Dag 2 - Strategie & Marketing

Dag 3 - Marketing

Dag 4 - Verkoop

Dag 5 - Structuur & Cashflow

Maar na deze week eindigt het niet...

4 mastermindsessies

Gedurende één jaar houden we elk kwartaal een mastermindsessie waarbij we opnieuw werken aan de optimalisatie van jouw bedrijf. Tijdens deze opleidingsdagen wordt er gefocust op de structuur en organisatie binnen jouw bedrijf om te transformeren naar een zelfsturend bedrijf dat structureel en exponentieel groeit. Daarnaast is er de mogelijkheid om persoonlijke cases te behandelen in groep en stellen we een concreet actieplan op voor het komend kwartaal.

Persoonlijke opvolgsessies

Elk kwartaal plannen we een 1 op 1 call in waarin we jouw persoonlijke uitdagingen aanpakken en een actieplan opstellen op korte termijn. Ook naast de geplande sessies is de coach bereikbaar om jou te woord te staan en te begeleiden bij kleine en grote uitdagingen. Zo wordt resultaat gegarandeerd!

Al deze elementen maken dit traject uiterst uniek in de coaching wereld. Samen gaan we voor resultaat!

BONUS: Van Denken naar Resultaat

Bij het Own your Business traject krijg je het Van Denken naar Resultaat traject bovenop. Dit 6 weken durende programma rond mindset, dat wekelijks live gegeven wordt via Zoom, focust op jouw paradigma en hoe je dit kan veranderen om nieuwe hoogten te bereiken met je bedrijf.

Vraag jij je soms af waarom je steeds dezelfde resultaten behaalt? Paradigma! Tijdens dit traject zal je actief werken aan het veranderen van je paradigma om zo je bedrijfsresultaten te accelereren en je levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren! 

Grow your Business - Overzicht

Schermafbeelding 2023-10-30 om 14.33.48

Succesverhalen

Video afspelen

Fréderik Belin

Coverto

Video afspelen

Kristien Van Beveren

Van Beveren inlijstingen

Video afspelen

Thierry Delveaux

Vormezeele BVBA

Video afspelen

Oliver Schelinski

I For Coach - I For Horse

Strategic Mastermind Traject

Jarno de groeistrateeg zittend met boek

Je bedrijf optimaliseren is een never-ending-process. Om structurele groei te realiseren, moet je op regelmatige basis tijd nemen om aan je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf.

Daarom ontwikkelde we het Strategic Mastermind Traject waarbij we intensief blijven werken aan de groei van jouw bedrijf. 

Jaar 1 – Own your Business Traject

 • Intensieve startweek 
 • 4 Mastermindsessies, 1 per kwartaal
 • 1 op 1 sessies om je resultaten op te volgen en acties bij te sturen 
 • De fundamentele elementen van je bedrijf optimaliseren
 • Concrete tools om een zelfsturend bedrijf te creëren
 • Topics: Mindset, strategie, marketing, sales, organisatie & structuur en cashflow 
 

Jaar 2, 3, 4, 5,.. – Strategic Mastermind Traject

 • 4 Mastermindsessies, 1 per kwartaal 
 • Jaarlijks vervolgtraject na het Business Optimalisatie Traject 
 • Concreet actieplan maken voor elke 90 dagen 
 • Evaluatie van acties en resultaten 
 • Nieuwe tools en strategieën om de gewenste groei te behalen

Ja, ik wil een gratis strategiesessie.