Jarno als inspirerend spreker op
jouw event

Een unieke en inspirerende kijk op ondernemen

Jarno De Smet is een zeer gedreven ondernemer, business coach en consultant met een duidelijke missie. Hij is van mening dat elke ondernemer het recht heeft om succesvol te zijn. Jarno ziet het als zijn missie en bijdrage aan de samenleving ondernemers te begeleiden, inspireren en motiveren op hun pad naar groei, financiële rust en welvaart. 

Al meer dan een decennium draait Jarno mee als ondernemer. Alle kennis die hij door zijn permanente bijscholing vergaarde, werd vanaf dag 1 binnen zijn eigen onderneming toegepast. Mettertijd paste Jarno zijn kennis niet enkel toe maar gaf hij zijn expertise op gebied van marketing, strategie en het ondernemerschap in totaliteit, door aan andere ambitieuze ondernemers. 

Door zich jarenlang te verdiepen in deze materie kwam Jarno terecht bij diverse mentoren waaronder Verne Harnish, Napoleon Hill, Bob Proctor, Steven Covey, Tony Robbins, Mike Michalowicz en Michael Gerber. Verder volgt hij op regelmatige basis opleidingen om steeds de nieuwste content en strategieën te kunnen overdragen op andere ondernemers. 

Naast zijn activiteiten als business coach en mentor, heeft Jarno ook veel ervaring als inspirerend topspreker binnen zijn vakgebied. Door middel van ijzersterke masterclasses, seminaries en workshops inspireert en motiveert hij ondernemers uit heel België. 

Jarno's Business Masterclass

De Business Masterclasses van Jarno De Smet zijn high level & high energy seminaries om ondernemers te helpen, motiveren en inspireren. 

Jarno richt zich hiermee op bedrijfsleiders in diverse sectoren die actief bezig zijn met hun onderneming, tussen 1 en 25 werknemers hebben en de ambitie koesteren om te groeien. 

Tijdens een Business Masterclass reikt Jarno ondernemers inzichten en concrete tools aan om hun bedrijf te optimaliseren naar een succesvolle, zelfsturende onderneming. 

Het is een dynamisch en interactief seminarie over de fundamenten van het ondernemerschap, boordevol praktische en direct toepasbare strategieën. Ondernemers krijgen zo een concreet stappenplan mee naar huis dat onmiddellijk kan geïmplementeerd worden in hun bedrijf.

De Business Masterclass is een uniek en waardevol event dat ondernemers zal inspireren en doen nadenken. 

Zin om samen een Business Masterclass te organiseren?

 

Jarno als topspreker

Organiseer je af en toe eens leuke evenementen voor je klanten? 

Dan treedt Jarno graag aan als gastspreker voor een inspirerende keynote die een onbetwistbare meerwaarde biedt. 

Leg jouw ambitieuze ondernemersklanten extra in de watten en gun hen een uniek event dat heel wat groeipotentieel en meerwaarde zal opleveren voor je klanten.

Heb je geen klanten maar organiseer je wel regelmatig events voor ondernemers? Ook dan treedt Jarno graag op als spreker om jouw event een level hoger te tillen. 

Platinum Partnership met Jarno De Smet

What's in it for you?

Een cruciale vraag die iedere ondernemer zichzelf regelmatig moet stellen, is: “Vraag jezelf niet af wat je klanten voor jou doen maar wel wat jij kan doen voor je klanten”. 

Doormiddel van een strategisch partnership bieden we jou de mogelijkheid om samen een inspirerend event te organiseren dat gericht is op de specifieke noden en behoeften van jouw klanten. 

Door jouw klanten deze meerwaarde te bieden, help je hen om de eerste stappen naar een zelfsturend bedrijf te zetten waarbij ze zich doelbewust kunnen richten op doorbraken in hun onderneming. Een waardevol geschenk dat je klanten ongetwijfeld in dank zullen aanvaarden! 

Maar er is meer. Jarno De Smet is er ook om jou te helpen! Doordat we ons op dezelfde doelgroep richten versterken we elkaar. Jarno reikt je de hand om samen op een actieve manier een gezamenlijk evenement te promoten. Zo trek je met zekerheid het juiste publiek aan voor een uniek event dat jou nieuwe klanten kan opleveren. 

Door de handen in elkaar te slaan, creëren we een win-win! 

Meer lezen over een samenwerking met Jarno De Smet?

Wat anderen zeggen over de lezingen van Jarno De Smet

Interesse in Jarno als spreker? Neem hier contact met ons op.