Business Masterclass
7 Stappen naar een zelfsturend bedrijf

In samenwerking met Zulte Waregem

Donderdag 7 december 2023 – Zulte Waregem

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ervaar eindelijk financiële rust en vrijheid!

In een snel veranderende zakenwereld is het vandaag de dag essentieel om je aan te passen en te innoveren.

Een zelfsturend bedrijf is de sleutel tot succes geworden voor veel KMO’s die wendbaarheid, betrokkenheid en groei willen bevorderen.

Het is echter niet evident om de gewenste verandering in je eentje te realiseren. Veel ondernemers weten niet wat ze precies moeten doen om te transformeren naar een groeiende onderneming die hen financiële rust en vrijheid biedt.

Tijdens de inspirerende lezing van Jarno De Smet legt hij je graag zijn 7 stappen richting een zelfsturend bedrijf uit, zodat jij in de eerste plaats aan jezelf en je bedrijf kan werken in plaats van in je bedrijf.

Het doorlopen van deze stappen zal zorgen voor een transformatie van je mindset en strategie, waardoor je bedrijfsresultaten en levenskwaliteit aanzienlijk zullen verbeteren!

Een zelfsturend bedrijf,
wat is dat precies?

Een zelfsturend bedrijf is geen bedrijf waar je als zaakvoerder niets moet doen en waar je een passief inkomen genereert. Nee, het gaat over het creëren van een bedrijf waar jij als zaakvoerder kan doen wat je graag doet en waar jij goed in bent. Alleen zo kan jouw bedrijf groeien. 

Je manier van ondernemen in je eentje veranderen, dat is echter niet evident. Je weet waarschijnlijk wel WAT je graag anders zou zien maar HOE pak je dat aan? Wat moet je dan juist veranderen en op welke manier ga je die veranderingen implementeren in je bedrijf?

Tijdens de Business Masterclass zal Jarno je uitleggen hoe je in de eerste plaats aan jezelf en aan je bedrijf werkt in plaats van in je bedrijf.

Verander je manier van denken en je strategie en ik garandeer je dat je bedrijfsresultaten en je levenskwaliteit drastisch zullen verbeteren!

Deze Business Masterclass is voor jou als jij...

Wat mag je verwachten?

Praktische info

Wat anderen zeggen over de Business Masterclass van Jarno De Smet

In samenwerking met: